S.S.S / Site Haritası
 
+90 242 244 31 03 +90 530 036 25 31  
ANASAYFA   HAKKIMIZDA   ARAÇLARIMIZ   TRANSFERLER   İLETİŞİM ULAŞIM  
 
     HİZMETLERİMİZ
 
   
       HİZMETLER
Antalya Merkez Rent a Car
Beldibi Rent a Car Firması
Lara Rent a Car | Adrese Teslim
Konyaaltı Rent a Car
Otogar Rent a Car
Kundu Rent a Car Servisi
Antalya Belek Rent a Car
Kundu Araç Kiralama
Otel Rent a Car Firmaları
Antalya Lara Kiralık Araç
Lara - Kundu Araç Kiralama
Konyaaltı Araç Kiralama
Aksu Rent a Car
Beldibi Araç Kiralama

Beldibi Rent a Car Firması - ANTALYA

  Antalya’nın Kemer ilçesine bağlı olan Beldibi tatil merkezi, il merkezine 26 kilometre mesafededir. Şehrin batı kısmında yer alır. Ormanlık bir alan içinde yer alan Beldibi, yaz aylarında kendi nüfusunun 4-5 katına ulaşır. Daha önceleri denizcilik, hayvancılık ve tarım ile geçinen yöre halkı, yaklaşık 25 yıl önce beldenin turizme açılması nedeniyle, turizm ile tanışmış ve halen büyük bir kısmı turizm üzerinden geçimini sağlamaktadır.

  Beldibi içinde bulunan birçok beş yıldızlı otel sahile paralel olarak uzanır. Bütün otellere ait plaj bulunur. Ayrıca halka açık plajlarda mevcuttur. Otellerin yanı sıra, alış veriş için küçük çarşılar, hediyelik eşya ve yöresel malzemeler satan dükkânlar, rent a car ve turizm firmalarına ait büroları da bulmak mümkündür. Kamu ve özel bankalara ait şubeler de bütün ihtiyaçlarınızı giderecek şekilde mevcuttur. Göynük ve Kemer tatil merkezlerine çok yakın olan Beldibi, Phaselis, Çamyuva, Tahtalı gibi gezilmeye değer yerler de yakın mesafededir.

  Özellikle yaz aylarında, otellerde yer bulmak neredeyse imkânsızdır. Kışın yapılacak erken rezervasyon ile, ucuz ve ekonomik tatil mümkündür. Büyük otellerin yanı sıra, daha küçük yıldızlı oteller ve pansiyonlar da hizmet vermektedir. Antalya’nın en uygun fiyatlarını bulabileceğiniz bir yerdir. Eğer Beldibi’n de tatil yapıyorsanız, mutlaka çevrede bulunan diğer tarihi ve doğal güzellikleri gezmenizi tavsiye ederiz. Antalya Merkez’li çalışan firmamız, Beldibi rent a car firması olarak da faaliyet göstermektedir. Bulunduğunuz adrese kadar aracınızı getirerek teslim ediyoruz. Çok az miktarda ki teslimat ücreti karşılığında, minimum 3 gün kiralama yapmaktayız. Beldibi içinde özellikle kış aylarında rent a car firması bulmanız çok zordur. Bu ihtiyaç ise, otel içinde ki rent a car firmalarından ya da, Antalya merkezinde ki firmalardan karşılanmak zorundadır. Yılların verdiği tecrübe ile sizlere hizmet veren ANTALYA RENTAL CARS, güvenli ve sorunsuz bir tatil ve seyahat için çalışmaktadır.

Beldibi rent a car firması

 Beldibi'ne nasıl Gidilir?

  Antalya otogar içinde bulunan, "İlçeler Terminali" bölümünde, her 20 dakika bir, Kemer ve Göynük minibüsleri hareket etmektedir. Eğer, Antalya merkez'de bulunuyorsanız, "5M Migros" alışveriş merkezi yanından aynı otobüsler, aynı aralıklarla hareket etmektedir. Antalya Havalimanı'n dan beldibi'ne gitmek için ise, Halk otobüsüne binerek (800 No.lu) Migros kavşağında inmeniz gerekmektedir.

  Eğer Antalya merkez'de tatil yapıyor, veya bulunuyorsanız, Antalya Merkez hakkında genel bilgiler ve Antalya Merkez Rent a Car firmaları hakkında ki yazımızı okumanızı öneririz.

 

 


 
ANA SAYFALAR
Ansayfa
Hakkımızda
Araçlarımız
İletişim Bilğileri
Antalya Hakkında
Transferler
S.s.s
Site Haritası
Kiralama Koşulları
MAKALELERİMİZ
Klasik Araba Kiralama.
Klasik Araç Kiralama - Chevrolet Belair 1956
Klasik Araba Kiralama - Chevrolet İmpala 1978
Klasik Araba Kiralama - Chevrolet İmpala 1967
Klasik Düğün Arabası Kiralama - Chevrolet 1957
Oto Kiralama Antalya
Antalya Rent a Car
Otomatik Araç Kiralama
SOSYAS AĞ / ULAŞIM
Adres : Gençlik Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi 35 C Muratpaşa / Antalya
E - mail : info@antalyarentalcars.com
Twitter/antalyarentalcars
Facebook/antalyarentalcars
Google Plus/antalyarentalcars
Linkedin/antalyarentalcars
İnstagram/antalyarentalcars
Copyright 2010 © Antalya Rental Cars Ltd .Şti TÜRKİYE / ANTALYA +90 530 036 25 31