S.S.S / Site Haritası
 
+90 242 244 31 03 +90 530 036 25 31  
ANASAYFA   HAKKIMIZDA   ARAÇLARIMIZ   TRANSFERLER   İLETİŞİM ULAŞIM  
 
     HİZMETLERİMİZ
 
   
       HİZMETLER
Antalya Merkez Rent a Car
Beldibi Rent a Car Firması
Lara Rent a Car | Adrese Teslim
Konyaaltı Rent a Car
Otogar Rent a Car
Kundu Rent a Car Servisi
Antalya Belek Rent a Car
Kundu Araç Kiralama
Otel Rent a Car Firmaları
Antalya Lara Kiralık Araç
Lara - Kundu Araç Kiralama
Konyaaltı Araç Kiralama
Aksu Rent a Car
Beldibi Araç Kiralama

Konyaaltı Rent A Car -  ANTALYA

  Konyaaltı, Antalya ilinin batı kısmında yer alır. Yaklaşık 6 kilometrelik plajı ile ünlüdür. Kuzeyinde ise Beydağları bulunur. Yeni kentleşen Konyaaltı, düzenli ve planlı caddeleri ve yeni binaları ile dikkat çeker. Daha çok Rus kökenli vatandaşların tercih ettiği ilçe, temiz ve sakin bir görüntüye sahiptir. Konyaaltı plajı boyunca uzanan otel, restoran, çay bahçeleri ve diğer eğlence yerleri, birçok yerli ve yabancı misafiri buraya çekmektedir.

  Tatil için oldukça uygun olan Konyaaltı’n da, her ekonomiye uygun otel, pansiyon ve diğer konaklama yerleri bulmak mümkündür. Antalya merkezinde tatil için en müsait ve ucuz yer burasıdır. Beş yıldızlı otellerin neredeyse hepsi deniz kıyısında yer alır. Konyaaltı plajı ise halka açıktır. Konyaaltı Beach ise, hem eğlence hem de kültürel aktivitelerin çok yoğun olarak bulunduğu yerlerden biridir. Antalya’ya uğrayanların mutlaka burada biraz vakit geçirmesi gerekir. Yaz aylarında oldukça yoğundur. Atatürk parkı, Minicity, liman ve Çakraz mutlaka görülmesi gereken yerlerdendir.

  Konyaaltı, aynı zamanda Lara, Beldibi, Kemer gibi tatil merkezlerine oldukça yakındır. Buralara toplu ulaşım araçları ile gitmek mümkün olduğu gibi, rent a car firmalarından faydalanmakta oldukça mantıklıdır. Konyaaltı ve diğer turizm merkezlerini gezmek için günlük kısa seyahatler yapılmaktadır. Tam da bu noktada devreye giren Konyaaltı rent a car firmaları, ilçenin değişik noktalarında hizmet vermektedirler. Daha çok büyük otellerin çevresinde yerleşik olan bu firmalara internet üzerinden de ulaşmak mümkündür. Antalya Havalimanı ve Merkez konuşlu ofislerinden sizlere bu konuda yardımcı olmaya çalışan firmamız, yılların verdiği deneyimle sizlere yardımcı olmaktadır. ANTALYA RENTAL CARS, adrese ve otellere teslim araç kiralama hizmeti sunmaktadır. Dilerseniz aracınızı otogar veya Antalya Havalimanı’n dan da alabilir veya teslim edebilirsiniz.

  Türkiye'nin en güzel sahillerine sahip olan Lara Hakkında genel bilgiler, oteller, ulaşım ve Antalya Lara Rent a Car firmaları hakkında bilgi sahibi olmak için sayfamızı ziyaret ediniz.

 


 
ANA SAYFALAR
Ansayfa
Hakkımızda
Araçlarımız
İletişim Bilğileri
Antalya Hakkında
Transferler
S.s.s
Site Haritası
Kiralama Koşulları
MAKALELERİMİZ
Klasik Araba Kiralama.
Klasik Araç Kiralama - Chevrolet Belair 1956
Klasik Araba Kiralama - Chevrolet İmpala 1978
Klasik Araba Kiralama - Chevrolet İmpala 1967
Klasik Düğün Arabası Kiralama - Chevrolet 1957
Oto Kiralama Antalya
Antalya Rent a Car
Otomatik Araç Kiralama
SOSYAS AĞ / ULAŞIM
Adres : Gençlik Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi 35 C Muratpaşa / Antalya
E - mail : info@antalyarentalcars.com
Twitter/antalyarentalcars
Facebook/antalyarentalcars
Google Plus/antalyarentalcars
Linkedin/antalyarentalcars
İnstagram/antalyarentalcars
Copyright 2010 © Antalya Rental Cars Ltd .Şti TÜRKİYE / ANTALYA +90 530 036 25 31