S.S.S / Site Haritası
 
+90 242 244 31 03 +90 530 036 25 31  
ANASAYFA   HAKKIMIZDA   ARAÇLARIMIZ   TRANSFERLER   İLETİŞİM ULAŞIM  
 
     HİZMETLERİMİZ
 
   
       HİZMETLER
Antalya Merkez Rent a Car
Beldibi Rent a Car Firması
Lara Rent a Car | Adrese Teslim
Konyaaltı Rent a Car
Otogar Rent a Car
Kundu Rent a Car Servisi
Antalya Belek Rent a Car
Kundu Araç Kiralama
Otel Rent a Car Firmaları
Antalya Lara Kiralık Araç
Lara - Kundu Araç Kiralama
Konyaaltı Araç Kiralama
Aksu Rent a Car
Beldibi Araç Kiralama

Beldibi Araç Kiralama - ANTALYA

   Antalya Beldibi, Kemer ilçesi sınırları içerisinde kalan bir tatil beldesidir. Daha önceleri Konyaaltı ilçesine bağlı olan bu turizm merkezi, daha sonra Kemer’e bağlanmıştır. Turizm amaçlı yatırımlar başlayınca birden değişen Beldibi, neredeyse tamamen ekonomisini dışarıdan gelenlere bağlamıştır. Tarım, hayvancılık ve seracılık ile geçimini sağlarken, şimdi otel ve diğer konaklama yerleri ile dolmuştur. Ormanlık ve ağaçlık özelliğinde pek bir şey kaybetmemiştir.

  Ulaşımı oldukça kolay olan Beldibi zaten merkeze 26 kilometre uzaklıktadır. Kemer, Göynük ve Beldibi, toplu taşıma araçlarının ortak olarak kullanıldığı yerlerdir. Antalya Otogar veya 5M mağazasının yanından kalkan bu toplu ulaşım araçları ile, yaklaşık 15 dakikada Beldibi’ne ulaşılır. Deniz sahili boyunca büyük (5Yıldızlı) oteller bulunur. Plajı halka açık olmasına rağmen, deniz kıyısı genelde otellere tarafından müşterilerine hizmet için ayrılmıştır. Otellerin yanı sıra, küçük alışveriş merkezleri ve çarşılar, otellerde misafir bulunanlara yönelik hediyelik eşyalar, giyim ve yöresel yiyecek satışı yaparlar. Eğlence merkezleri, restoran, araç kiralama firmaları, kamu kurumlarına ait irtibat bürolarını da burada bulmak mümkündür. Beldibi’nin, Antalya merkez, Göynük, Kemer, Çamyuva gibi diğer gezilebilecek yerlere yakın olması da, burayı tatil için seçenleri etkilemektedir. Otellerin büyük kısmı, kış aylarında çalışmalarına ara vermektedir. Bunu sebebi ise, gelen turist sayısının az olmasıdır. Beldibi’n de yaz aylarında ucuz ve ekonomik tatil için, kış sezonundan rezervasyon yaptırmak en iyisidir. Seyahat ve tur firmaları aracılıyla bunu yaparsanız, daha da uygun fiyatlara tatil yapmış olursunuz. Bunun yanı sıra, günü birlik misafir almaktadırlar. Tabii ki yer varsa! Pansiyonlar ve daha küçük yıldızlı otellerin de kalitesi oldukça yüksektir.

  "Antalya Beldibi araç kiralama firmaları", genelde beldeye dağınık şekilde yerleşmiş ofislerden oluşur. Turizm sezonu sonunda neredeyse tamamı kapanır ve Antalya Merkez’de bulunan araç kiralama firmaları ile, beş yıldızlı otel bünyelerinde bulunan araç kiralama servislerinden yararlanmak mümkün olmaktadır. Beldibi araç kiralama servisi olarak faaliyet gösteren firmamız, bulunduğunuz adrese kadar aracınızı getirerek sizlere bu hizmeti vermektedir.   

ANTALYA Beldibi araç kiralama

 


 
ANA SAYFALAR
Ansayfa
Hakkımızda
Araçlarımız
İletişim Bilğileri
Antalya Hakkında
Transferler
S.s.s
Site Haritası
Kiralama Koşulları
MAKALELERİMİZ
Klasik Araba Kiralama.
Klasik Araç Kiralama - Chevrolet Belair 1956
Klasik Araba Kiralama - Chevrolet İmpala 1978
Klasik Araba Kiralama - Chevrolet İmpala 1967
Klasik Düğün Arabası Kiralama - Chevrolet 1957
Oto Kiralama Antalya
Antalya Rent a Car
Otomatik Araç Kiralama
SOSYAS AĞ / ULAŞIM
Adres : Gençlik Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi 35 C Muratpaşa / Antalya
E - mail : info@antalyarentalcars.com
Twitter/antalyarentalcars
Facebook/antalyarentalcars
Google Plus/antalyarentalcars
Linkedin/antalyarentalcars
İnstagram/antalyarentalcars
Copyright 2010 © Antalya Rental Cars Ltd .Şti TÜRKİYE / ANTALYA +90 530 036 25 31